ESEESE I LE VAA O FAIGA KIONA MA LE VAE

O lo'o e opeopea i lalo o le vaitafe mālū i se aso la o le Taumafanafana, fa'ata'amilo tamatama'ilima i totonu o le vai a'o e oso.E mafanafana.Ua e malolo.O lo o pisapisao manulele i luga o laau, pepese faatasi ma le tafe… Ona fai mai lea o se tasi, “E le manaia ea le avea o ni paipa kiona i le taimi nei?”

O le a le mea e taofia ai oe mai le teuina o paipa ma agai atu i le atunuu maualuga-e ese mai le mea moni o le Summer ma o le kiona atonu e mamao, mamao?

Ia, e sa'o lava, o au paipa.

O paipa lelei, tuai tuai e taugofie, ma atonu e lelei mo vai faigofie, mo le opeopea faasamasamanoa i luga o se vaituloto, vaituloto, po o se vaitafe filemu, ae o le pa'u e mafai ona palapala, e ono mafua ai ni faʻamaʻi, ma malepe i le taimi ma le faʻaalia, fa'alavelave fa'afuase'i.O alatoto i luga o paipa taavale po o loli e lava le umi e ofi ai i totonu o le pa'u ma le rim.I totonu o le vai, ua na o se tipi poʻo se abrasion o loʻo faʻatali e tupu.

E tatau ona i ai se auala sili atu!

Vaitafe o paipa e faia mai tiute mamafa, mea hypoallergenic, ma su'iga uelo, ma o nisi taimi 'au ma ipu ipu.E mafai ona faia i ni togi toso e tasi pe lua mo le tosoina i tua o se vaalele faasee po o se vaa, ma e mafai foi ona ofi le tasi i le fa pasese.

O nisi faagaau o le vaitafe o loo tatala i le ogatotonu mo tamatamaivae tautau ma "faaufo i fafo".O isi o lo'o i ai se ogatotonu tapuni e fausia ai se fa'afolafola mafolafola po'o se "vaieli", e fa'atatau i le itu o lo'o i luga.O nisi e fa'anofonofo, ma tua ma/po'o lima malolo.O lo'o iai fo'i fa'a'a'a'a fa'afefete fa'atasi.

Atonu e manaia uma ma ta'aloga i luga o le vaitafe paie, ae a o'o mai i le kiona paipa, e te mana'omia se mea e fai mo le ta'aloga.O le kiona o se vai tioata.O fuifui o le kiona ma le aisa e mafai ona maai pito.Fai le numera…

O faagaau kiona e fai mo le kiona.E faia mai ie mamafa mamafa pito i lalo e tetee atu i le tipi, loimata, ma le tu'ia, ma e togafitia i le "fa'aopoopo malulu malulu" e fa'amausali ai le paipa i le vevela o le aisa.O su'isu'i e fa'alua fa'alua e fa'afefe ai le a'afiaga o le fiti i lalo o le mauga.

O paipa mo tagata taʻavale nofofua e masani lava lapotopoto, ae e mafai foi ona maua i ni foliga tulaga ese.O le tele o latou e iai a latou au.O se paipa kiona e ta'i 2 tagata e mafai ona lapotopoto, sitaili “double donut”, pe faaumiumi, e tutusa ma faasee kiona e mafai ona faaeleelea.E fa'aauupegaina fo'i i latou.O sitaili uma e sau i lanu eseese ma lolomi malie.

O fa'ase'e kiona fa'a'a'ave'a e lelei tele mo tamaiti o so'o se vaitausaga.E iai sitaili e mafai ona ti'eti'e i luga po'o totonu, ina ia mafai e tagata uma, mai tamaiti laiti i matua matutua, ona fa'asoa fiafia.

O le eseesega i le va o le kiona ma le vaitafe e le tele, ae e mafai ona faauigaina le eseesega i le va o se aso tele ma se aso susu.Po o le a lava le tutusa o lau vai - sua pe tioata - ia mautinoa e aumai se pusa faʻapipiʻi, vaʻa faʻaoga, ma se pamu.

Inflatables e malolosi ae le mafai ona pu'e.O maa, laau, tagutugutu, po o isi otaota e masani ona lafi i lalo o le fogaeleele, e le o vaaia.Aua nei faatagaina se tui po o se loimata e faoa ai se aafiaga maoae.Fa'amau i luga, feula i luga, uta i luga, ma alu!

O pamu lima, pamu vae, po'o pamu eletise, e mafai ona fa'apipi'i i totonu o lau ta'avale e fa'amautu ai le tau o le tau, po'o fea lava e te i ai.

Mo paipa i tua, e mafai ona e fa'apipi'i nisi mea e fesoasoani ai ia te oe e teu lau "gear du jour".O upega uta laiti, pusa palasitika po o pakete, ma toetoe lava o soʻo se pusa, tui, poʻo taga e mafai ona faʻafetaui i sina mafaufauga.

Pe o e opeopea pe lele, ia mautinoa o loʻo saogalemu ma faʻalelei tagata uma e mautinoa ai se taimi lelei i lenei taimi, ma le faʻamoemoe o i latou e o mai.


Taimi meli: Me-06-2021